Caixeti Benvingut curs 2021 Un somriure.ppt

Tot el que has de saber pel proper curs 20/21

Fes click aquí!new

preinscripcions

Vols fer la preinscripció i matrícula amb nosaltres?

Fes click aquí! 

Gestió de Vacants. Fes click aquí

jpoESO

Vols conèixer el Projecte Educatiu de INS La Ferreria?

Fes click aquí!

jpoFPBATX

Un passeig per la nostra oferta en postobligatòria?

Fes click aquí!

pla organitzacio centre

claustre virtual1

proves-acces-cicles pfi iddlink
concurs 2020 fotomates2020

NOUS TERMINIS D'ENTREGA: 15 DE MAIG

Envia les teves propostes a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Entrevistes Erasmus+ VET i Erasmus+ HE

 

IMG 20181128 140456

Els alumnes del INS La Ferreria que havien presentat prèviament la seva sol·licitud per participar en el programa Erasmus+ VET i Erasmus+ HE per realitzar les seves practiques professionals a l’estranger, van realitzar la ronda d’entrevistes al centre per decidir qui anirà finalment a viure una experiència de pràctiques professionals a l’estranger.

El 28 de novembre, des de les 10 del matí, un total de 50 alumnes, de sis cicles formatius diferents (de Grau Mitjà i de Grau Superior) han provat sort davant els tribunals formats per docents del centre i personal de l’Asociación Mundus, que ajuda al centre en la gestió d’aquestes beques. S’esperen atorgar 20 places per estudiants de Grau Mitjà a través del projecte propi del centre, altres 2 o 3 a través del Consorci Plataforma Mobilitat Catalunya i 1 a través del projecte del Consorci del Departament d’Ensenyament. En quant als estudiants de Grau Superior, s’esperen atorgar 10 places a través del projecte propi del centre i 2 places a través del Consorci del Departament d’Ensenyament.

La Ferreria ofereix per aquest curs places pels estudiants matriculats/ades en els següents Cicles Formatius: CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes, CFGM Cures d’Auxiliar d’Infermeria, CFGM Atenció a persones en situació de dependència, CFGS Pròtesis Dentals, CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, CFGS Higiene Bucodental, CFGS Administració de Sistemes i Xarxes.

Les beques Erasmus+ VET i Erasmus+ HE són part del programa Erasmus+, financiat per la Comissió Europea, i faciliten la mobilitat d’estudiants de formació professional (en l’entorn europeu, denominada “VET” o “HE”). Les beques consisteixen en una estada de pràctiques professionals en una empresa estrangera de la branca en la que estudien, que dura un mes per estudiants de Grau Mitjà i un mínim de dos mesos pels de Grau Superior.

En les properes setmanes, els/les estudiants entrevistats/des sabran si han sigut seleccionats/ades per viure la seva aventura de pràciques internacional.

Que tingueu molta sort

IMG 20181128 133656

Los alumnos y alumnas del INS La Ferreria que habían presentado previamente su solicitud para participar en el programa Erasmus+ VET para realizar sus prácticas profesionales en el extranjero han acudido a la ronda de entrevistas en el centro para decidir quién irá finalmente a vivir una experiencia de prácticas profesionales en el extranjero.

El 28 de noviembre, desde las 10 de la mañana, un total de 50 alumnos y alumnas, de seis ciclos formativos diferentes (de grado medio y de grado superior) han probado suerte frente a los tribunales formados por docentes del centro y personal de la Asociación Mundus, que ayuda el centro en la gestión de estas becas. Se esperan otorgar 20 plazas para estudiantes de grado medio a través del proyecto propio del centro, otras 2 o 3 a través del Consorci Plataforma Mobilitat Catalunya i 1 a través del proyecto del Consorci del Departament d’Ensenyament. En cuanto a los estudiantes de Grado superior, es esperan otorgar 10 plazas a través del proyecto propio del centro y 2 plazas a través del Cosnorci del Departament d’Ensenyament.

La Ferreria ofrece para este curso plazas para estudiantes matriculados/as en los siguientes ciclos de formación profesional: CFGM Sistemas Microinformáticos y Redes, CFGM Curas Auxiliares de Enfermería, CFGM Atención a personas en situación de dependencia, CFGS Prótesis Dentales, CFGS Desarrollo de Aplicaciones Multiplataforma, CFGS Higiene Bucodental, CFGS Administración de Sistemas y Redes.

Las becas Erasmus+ VET y Erasmus HE son parte del programa Erasmus+, financiado por la Comisión Europea, y facilitan la movilidad de estudiantes de formación profesional (en el entorno europeo, denominada “VET” o “HE”). Las becas consisten en una estancia de prácticas profesionales en una empresa extranjera de la rama en la que estudien, que dura un mes para estudiantes de Grado Medio y un mínimo de dos para el Grado Superior.

En las próximas semanas, los/as estudiantes entrevistados/as sabrán si han sido seleccionados/as para vivir su aventura de prácticas internacional. ¡Que tengáis mucha suerte!

 

CONFINAMENT: MISSATGE DELS PROFESSORS ALS NOSTRES ALUMNES

 

Proves obtenció Títol
Manifest professorat INS

SOM-ESCOLA-SENSE-SIGNAR-1-1024x782

La canço de la setmana
Video-presentació

 

keep-calm

unportal

Enllaços-erasmus
fp Dual fpdual
erasmus +
logo-bustiat
ieduca
moodle boto incidencies
logo assessorament logo reconeixement
thumb acrditat editora 11 189 1
AMPA
   
 

Enllaços
edu365 banner1
atri laveu cat