Prev Next

portesobertes19-2.fw

preinscripcio-escolar-redim-w450-h450
  • ESO: Del 29 de març al 3 d'abril
  • BATXILLERAT: Del 14 al 21 de maig
  • CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ: Del 14 al 21 de maig
  • CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR: Del 29 de maig al 5 de juny

El cicle d’Higiene Bucodental fa un taller de primers auxilis als alumnes del PFI.

 

 

El dia 28 de febrer els alumnes del PFI, com a activitat final del mòdul de Prevenció de Riscos Laborals, han rebut un taller molt pràctic de tècniques de primers auxilis. La docent del cicle, Cristina Alberich, juntament amb els seus alumnes van preparar una petita part teòrica i posteriorment en petits grups els alumnes del cicle van anar explicant i fent practicar les diferents tècniques als alumnes del PFI. També van aprendre com utilitzar el desfibril·lador.

Els alumnes del PFI es van mostrar en tot moment participatius i atents; els alumnes de cicle van saber exposar de forma clara i entenedora el contingut a treballar.

Ha estat una activitat que des del PFI valorem com a molt positiva ja que l’aprenentatge entre iguals sempre resulta motivador a l’hora de treballar a l’aula i potencia la implicació dels alumnes en l’activitat que es proposa.

primersauxilis1primersauxilis2 primersauxilis3

Manifest professorat INS

SOM-ESCOLA-SENSE-SIGNAR-1-1024x782

La canço de la setmana

rem 

REM. Shiny happy people

 

 

El 20 de març és el Día Mundial de la Felicitat. L’origen esdevé en un petit país al sur d’Àsia, el regne de Bután, a la serralada de l’Himalaya, que el va proposar a la ONU.

El rei de Bután fa més de 40 anys i quan només tenia 16, va decidir que la filosofia del seu govern es basaria en la felicitat dels seus súbdits. I per això va inventar el concepte de Felicitat Nacional Bruta (FNB) en comptes del Producte Interior Brut.

Doncs la FNB és avui dia un indicador del nivell de vida que s’utilitza internacionalment com a complement al Producte Interior Brut. Es calcula mesurant: benestar psicològic, us del temps, vitalitat de la comunitat, la cultura, la salut, l’educació, la diversitat medioambiental, el nivell de vida i el Govern.

Per celebrar aquest dia, aquesta setmana escoltem aquesta cançó de REM, Shiny happy people

 

Video-presentació

 

keep-calm

unportal

Enllaços-erasmus
fp Dual fpdual
erasmus +
logo-bustiat
infoself
moodle boto incidencies
logo assessorament logo reconeixement
thumb acrditat editora 11 189 1
AMPA
   
 

Enllaços
edu365 banner1
atri laveu cat