JORNADA DE PORTES OBERTES ESO  Jornada de portes obertes GM i BATX  Jornada de portes obertes GS  preinsmatri P 

  banner    

Curs de flux digital i escanejat intraoral per estudiants d' Higiene Bucodental

IMG 20191111 102652IMG 20191111 114726

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El dia 11 de novembre de 2019 els alumnes de segon del CFGS d' Higiene Bucodental van rebre a l' institut una formació de flux digital i escàner intraoral impartit per l' empresa Avinent Implant System S.L.U. Aquesta empresa està especialitzada en productes i serveis d' implantologia dental, i te una divisió CAD CAM que s'ocupa d'oferir les últimes solucions en la fabricació de pròtesis personalitzades CAD CAM.

La formació constava de dues parts: una part inicial impartida per professorat de l' institut La Ferreria on els alumnes aprenien conceptes teòrics de flux digital, i una segona formació on personal d' Avinent Implant System S.L.U. venien a l' institut a fer primer una sessió teòrica complementària a la formació impartida inicialment pel professorat, i una segona sessió pràctica on els nostres alumnes feien servir el seu escàner intraoral in situ.

El dia de la sessió pràctica l' empresa Avinent va portar al centre dos escàners intraorals de Trios 3Shape, i els nostres alumnes van poder fer-los servir aprenent així el procediment d' escanejat intraoral.

L' empresa Avinent Implant System S.L.U. va lliurar als assistents al curs un diploma signat pel director general de l' empresa amb els qual els alumnes poden acreditar que han rebut formació de flux digital i escàner intraoral.

Des de l' institut estem molt orgullosos de que les noves tecnologies puguin arribar als nostres alumnes en el mateix moment que estan revolucionant el mercat dental professional. Som pioners en aquest tipus de formació i estem molt agraïts a Avinent Implant System S.L.U. per la seva col·laboració, que ha permès fer arribar aquesta innovadora tecnologia al nostre alumnat.

 

pngwing.com

 Si voleu contactar amb l'institut podeu trucar al telèfon

664488586

o a través de l'apartat de Contacta'ns

JORNADA DE PORTES OBERTES ESO

 

ecobooks

Proves obtenció Títol
Manifest professorat INS

SOM-ESCOLA-SENSE-SIGNAR-1-1024x782

Video-presentació

 

keep-calm

unportal

Enllaços
edu365 banner1
atri laveu cat
Enllaços-erasmus
fp Dual fpdual
erasmus +
logo-bustiat
ieduca
moodle boto incidencies
logo assessorament logo reconeixement
thumb acrditat editora 11 189 1
AMPA