Proves Cangur 2022

 IMG-20220318-WA0002 20220318 112638 1

Com cada any, el nostre centre ha participat en les proves Cangur que es van celebrar el passat 18 de març. El Cangur és un concurs internacional de matemàtiques  que s'organitza  amb l'objectiu d'acostar les matemàtiques als més joves i intentar despertar el seu interès a través dels problemes. Els nostres alumnes van gaudir molt!!!

 

Graduació 2n de batxillerat

El dia 18 de juny es va fer l'acte de la graduació de 2n de Batxillerat. Va ser un acte senzill, però ple d'emoció. Ens quedem amb tot el carinyo que hi ha entre professors/es i alumnes i desitgem un futur ple d'esperança a aquesta nova promoció que surt de La Ferreria. Moltes felicitats a tots i totes.
 
Els vostres professors/es.
 
IMG 20210619 052628
IMG 20210619 051816

Reconeixement Treballs de Recerca

 

El día 1 de juny es va fer l'acte de reconeixement dels Treballs de Recerca de 2n de Batxillerat seleccionats pels centres de secundaria de Montcada i Reixac.
Va tenir lloc a l'Ajuntament del municipi amb representantes del CRP del Vallès occidental VI, dels centres de secundaria i la presencia de l'alcaldesa.
 
Els titols i autors dels TdRs de La Ferreria van ser:
-Estudi oníric. Somiem el mateix els adults
 que els adolescents?
 Per María Mejía Vázquez i Júlia Vila Delgado.
-L'esquizofrènia.
 Per Mireia Granero Artero i Hugo Villaitodo Domínguez
 
Moltes felicitats per aquests magnífics Treballs que representen a tots els
TdRs que s'han fet al Batxillerat. Així que felicitats a tots els alumnes i
tutors/es dels TdRs de La Ferrería del curs 2020-2021.
 
Milagros González 

IMG 20210601 121034IMG 20210619 053341

 

Esquiada 2n d'ESO

Els alumnes de 2n d'ESO  van anar a la Molina els dies 17 i 18 de Febrer. S'ha fet aquesta sortida per donar a conèixer les possibilitats de l'esqui i gaudir de dos dies de convivència en el medi natural.

Susana Moreno

Senderisme a La Mola alumnes 3r ESO

Els alumnes de 3r ESO han realitzat l'itinerari de senderisme Montcau, els Òbits i La Mola des de Coll d'Estenalles amb l'objectiu de conèixer el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i fomentar els hàbits relacionats amb la condició física i la salut.

Susana Moreno

Taller Higiene bucodental

Els alumnes de 2n d'Higiene bucodental del grup de matí, com altres anys, han dut a terme l'activitat de promoció per la salut (Mòdul 6). Aquest curs han promocionat la salut bucodental als alumnes de 1r i 4t d'ESO. Entre algunes de les coses que han ensenyat als alumnes trobem les tècniques de raspallat i hàbits saludables per mantenir una bona higiene oral.

Per als alumnes d'higiene és una gran oportunitat per dur a la pràctica la promoció de la salut bucodental que es treballa a l'aula.

Meritxell A.

  

 

Sortida a Barcino

 El passat dia 7 de març els alumnes de 4t d'ESO, 1r i 2n de batxillerat (humanístics) van viatjar en el temps, fins al segle I a.C., per descobrir com era una colònia romana coneguda amb el nom llatí de Barcino, l'actual Barcelona. El recorregut va començar a la necròpolis romana situada a la Plaça Madrid de Barcelona. Poc a poc, ens vam anar endinsant en la ciutat, visitant restes d'un dels aqüeductes, d'unes termes romanes, una torre de guaita...

Els professors acompanyants van ser Luís Lairado i Cristina.

 Cristina Yáñez

 

 

Erasmus batxillerat

 This week a teacher from Piotrkóv Trybunalski (Poland) and another from Castro Verde (Portugal) have been visiting us in order to prepare the students' exchange programme and attend to several English sessions.This is a photograpy with the group of our students who are going to enjoy the Erasmus+ grant. They presented our high school La Ferreria, Montcada i Reixac and Barcelona to our guests so that they could teach their students about us and thus make them eager to come and visit us next June.
We are looking forward to hearing from them.


Simó Bennàssar 

 

  

 

JORNADA DE PORTES OBERTES ESO

 

ecobooks

Proves obtenció Títol
Manifest professorat INS

SOM-ESCOLA-SENSE-SIGNAR-1-1024x782

Video-presentació

 

keep-calm

unportal

Enllaços
edu365 banner1
atri laveu cat
Enllaços-erasmus
fp Dual fpdual
erasmus +
logo-bustiat
ieduca
moodle boto incidencies
logo assessorament logo reconeixement
thumb acrditat editora 11 189 1
AMPA